Meie progammi põhirõhk on järjepideval ja uuendusliku programmiga jõutreeningul

Järgnevalt kirjutame lahti mida sisaldab jõutreeningu osa meie Reverse 3-kuulises programmist.
Meie kõrgelt kvalifitseeritud slovakist treener Oliver Jahelka (suhtluskeel inglise keel) on olnud fitness alal juba 25+ aastat olles professionaalne balletitantsija nii Estonia teatris kui ka väljas pool Eestit. Ta on töötanud coachina juba 10+ aastat ja naiste personaaltreenerina juba 6+ aastat. Lisaks on Oliver end harinud ka teemakohaste uute teaduslike treeninglähenemistega – uued uuringud on välja töötanud kõige effektiivsema treeningprogrammi just üleminekueas naistele. Loe Oliveri kohta rohkem tema kodulehelt siit.

Oliver Jahelka
personaaltreener ja coach
telefon: +372 5356 4647
e-post: fitness@longevity.ee

1. Eel-suhtlus ja ankeet

Kui olete endale soetanud meie treeningpaketi saadab Oliver teile tutvustava ekirja, terviseankeedi ja ABC Trainerize äppi ligipääsukoodid. Oliver räägib väga selgelt mõistetavat ja lihtsat inglise keelt – ei pea kartma, et suhtlus jääb keeleoskuse taha toppama!

2. Silmas-silma treening (u 1,5h)

Seepeale lepite kokku esmase kohtumise – Tallinna kesklinna MyFitness jõusaalis (Oliveri kutsega) mille käigus:
1) tutvute koos ABC Trainerize äpiga,
2) õige treeningtehnika omandamiseks teete koos läbi esimese treeningkuu harjutused,
3) valite koos teile sobivad raskused
4) väga soovitame osta lisaks ka vaid 15eurose lisatasu eest kehaanalüüsi, et teada saada:
– keha bioloogiline vanus
– rasva% ja rasvade jaotumine erinevatel kehaosadel
– rasvavaba kaal
– põhiainevahetus ning päevane soovituslik kaloraaž
– juhised kaalu muutusteks

3. Ostate iseseisvalt endale varustuse

Meie programmi eesmärgiks on, et saaksite kodus, aias ja ka reisil treenida. Seetõttu on vajalik soetada endale koju 1 sangpomm, 2 hantlit, treeningmatt, Robus treeningkummid (Eesti toode!). Kuigi see on lisainvesteering (kokku u 250-300eurot), siis need esemed ei aegu ja ei vanane – see on investeering enda tervisesse. Samuti on raskuste suurenedes olemas arvestatav järelturg!

4. Iseseisev treening 3x nädalas

Kui vahendid käes algab treening! Trainerize äpis on üles laetud teie esimese kuu treeningkava – 2 jõutreeningu kava sangpommi ja hantlitega ning 1 Robus kava kummidega. Lisaks on eraldi kava venitustele, millest saate endale sobivad harjutused kasutusele võtta.
Iga kord peale treeningut logite oma treeningu ka Trainerize äppi. Soovi korral on võimalik Trainerize äpp liita ka teie nutikellaga või toitumist jälgides ka MyFitnessPal äpiga.

5. Online kontakt treeneriga

Igal nädalal on määratud ka online kõne või sõnumineerimine Oliveriga – saate küsida küsimusi, anda tagasisidet jms. See võib olla nii videokõne, helikõne kui ka sõnumite vahetus Trainerize äpis.

6. Uus kuus = uus kava = silmast-silma

Igal kuul lisame uued kavad, mis tähendab et toimub uus silmast-silma kohtumine Oliveriga, kus lihvite harjutuste tehnilise poole õigeks. Seepeale jätkub taas treeningute logimine ja iganädalane online kontakt. Enne kolmandat kuud toimub taas uute kavadega seoses silmast-silma kohtumine.

7. Kokkuvõtted

Peale 3 kuud toimub online kanaleid pidi kokkuvõtete tegemine. Kõne käigus arutatakse tulemusi, kliendi rahulolu, tagasisidet ja tulevikuplaane.